Mesterséges Intelligencia Szoftver

A mesterséges intelligencia korábban gyakran gyanúsnak vagy bizonytalan és sötétnek tűnt, és olyan médiaábrázolások, mint a Terminator, nem segítettek ezen a képen. Azonban a technológia ma már hozzáférhetőbb és hasznosabb, mint valaha, és egyre inkább jelen van mind a személyes, mind a szakmai életben.

Lehet, hogy magad is azt kérdezed, hogy pontosan mi is az AI? Hogy rövid legyek, a mesterséges intelligencia szoftver az, amikor a számítógépi rendszerek olyan feladatokat végeznek, amelyek normálisan emberi intelligenciát igényelnének.

Ezen programok megismerése és bevezetése az életedbe nemcsak könnyebbé teheti az életedet, hanem segíthet jobban megérteni önmagadat és a körülötted lévő világot is.

A modern időkben mindig keressük a lehetőséget, hogy okosabban dolgozzunk, ne keményebben! Ezért hoztuk létre ezt a teljes útmutatót a top 10 AI programról, amelyek hasznosak lehetnek vállalkozások, egyének és fejlesztők számára egyaránt.


A Google Cloud Learning Machine


A Google Cloud Learning Machine rendkívül hasznos fejlesztők, adattudósok vagy bárki számára, aki a gépi tanulási projektekét a következő szintre szeretné emelni. Ennek a programnak az integrált eszközkészlete lehetővé teszi, hogy gyorsan és költséghatékonyan építsd és fejlesztsd saját gépi tanulási alkalmazásaidat.
Mivel ez a program a Google által támogatott, hozzáférést kapsz minden olyan Google által fejlesztett AI technológiához, mint a Tensorflow, a TPUs vagy a TFX eszközök, amikor programodat telepíted. Emellett használhatod a Google nyílt forráskódú platformját, a Kubeflow-t, amely lehetővé teszi hordozható ML folyamatok létrehozását minimális kódváltoztatásokkal, akár helyi, akár a Google felhőn keresztül.

A Google jó hírneve miatt ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik épp most kezdik el gépi tanulási útjukat, és a tapasztalt szakemberek számára egyaránt.


Az IBM Watson


Az IBM által tervezett IBM Watson egy igen elismert mesterséges intelligencia szoftver.
Ez a program egy sor előre elkészített alkalmazást és eszközt tartalmaz, amelyekkel AI-t építhetsz, futtathatsz és kezelhetsz, miközben megfigyeli és rögzíti az adataidat az előrejelzések és potenciális eredmények megjósolásához és alakításához. Ennek a programnak a bevezetése a munkafolyamatodba lehetővé teszi, hogy a kreatív, magas minőségű munkára összpontosíts, anélkül hogy az adatbevitel monotonitása visszafogná.

Az IBM Watson segítette adatait tudósoknak jobban megérteni és továbbfejleszteni az AI-t. A Watson Machine Learning könnyen használható felülete és nyílt, kiterjedt modellműködése révén hozzáférhetsz az AI-hoz bármely felhőn keresztül. Emellett az IBM által tervezett Watson használatával hozzáférést kapsz más fantasztikus IBM funkciókhoz és nyílt forráskódú eszközökhöz, hasonlóan a Google Cloud Learning-hez.

NVIDIA Deep Learning AI Szoftver

A NVIDIA ígéretes számítógépes részeivel és programjaival egyre növekvő népszerűségnek örvend, így nem meglepő, hogy ezen a listán is megtalálható! A NIVIDA Deep Learning AI egy sor mesterséges intelligencia eszköz, amelyek a gépi tanulásnak vannak szentelve.
Ez a AI szoftver a grafikus feldolgozó egységek gyorsítására támaszkodik, és bárhol elérhetővé teszi őket, ahol csak szükséged van rájuk. A NVIDIA Deep Learning AI elérhető az Amazon, vagy a Google legtöbb felhőszolgáltatásán, így valóban bárhonnan hozzáférhetsz a projektedhez. Ez a program garanciát vállal arra, hogy a projektjedhez legjobban megfelelő előrejelző analitikát fejleszt, így folyamatosan fejlesztheted a munkádat.

Azure Machine Learning Studio
Azure Machine Learning


Ez a mesterséges intelligencia szoftver rendkívül felhasználóbarát, ugyanakkor előnyös a szakemberek számára is. Az Azure Machine Learning Studio interaktív felületén könnyedén hozhatsz létre modelleket, amelyeket aztán könnyen publikálhatsz a webre magából az alkalmazásból.
Ez az AI számos tapasztalatot kínál annak érdekében, hogy adatait tudósok és fejlesztők gyorsabban építsék, képezzék és telepítsék gépi tanulási modelleiket, mint más AI szoftverek. Bár ez a program gyorsan fejlődik, még mindig tökéletes bármilyen szintű fejlesztő számára! Használhatod a kódkészítés nélküli tervezést a kezdéshez, vagy használhatod a beépített Jupyter notebook-ot a programozáshoz.

Az Azure segítségével felhőalapú alkalmazásokat tervezhetsz ezzel a gépi tanulási AI-val, hogy innovatív programozási megoldásokat hozz létre.

Cortana
Cortana AI APP


A Cortana a Microsoft változata a virtuális asszisztensnek, és nagyra értékelik mind a fejlesztők, mind a kezdő felhasználók. Ez az AI által hajtott személyes asszisztens elérhető többféle Android, Microsoft, Amazon és Xbox terméken, hogy csak néhányat említsünk a népszerűségének egy részéből.
A Cortana számos funkciót kínál a hands-free segítségtől a kérdések megválaszolásáig és emlékeztetések biztosításáig. Minél többet használod a Cortanát, annál többet „tanul” rólad a program, és alkalmazkodik az idővel egyre összetettebb feladatokhoz.

2018-ban egy tanulmány azt állította, hogy a Cortana volt a legelterjedtebben használt virtuális asszisztens alkalmazás, de a terület rendkívül versenyképesé vált, és a Cortana versenytársaival, például a Databot népszerűségét növekvő verseny várományosak.

Decktopus AI

Tapasztald meg a bemutatók jövőjét a Decktopus AI-val – az összesen egy prezentációs szoftverrel, amelyet fejlett mesterséges intelligencia technológia hajt. Az AI által generált vázlatokkal, diatartalommal, képekkel, ikonokkal, diaelemekkel, és akár diajegyzetekkel és forgatókönyvekkel is, a Decktopus AI kiküszöböli a prezentációtervezés és formázás stresszét.
Jellemzők:

Automatikusan beállított diák
AI által generált vázlat
AI által generált diatartalom
AI által kiválasztott képek és ikonok
AI által generált diaelemek
AI által hajtott diajegyzet és forgatókönyv generátor
Prezentációk és ajánlatok készítése
Űrlapok, videók és webhelyek beágyazása a diákba
Átalakítás bio linkekké, értékesítési csatornákká és mikro webhelyekké
Dokumentumok megosztása linkek formájában
Diák beágyazása a webhelyedre
Exportálás PDF vagy PPT formátumban
Árak részletei:

$9,99 Pro AI tervezet
$29,99 Üzleti AI tervezet
Decktopus AI Weboldal Link

Salesforce Einstein


A Salesforce Einstein egy AI a CRM (Ügyfélkapcsolat-kezelő rendszer) számára. Az Einstein AI szoftver a Salesforce Platformhoz készült. Beépített a Salesforce platformba, és az értékesítéshez, a marketinghez, az analitikához használható, előrejelzéseket és ajánlásokat szolgáltatva az elérhető lehetőségekről üzleti folyamatok és adatok alapján.
Salesforce Einstein Weboldal Link

TensorFlow


A TensorFlow egy másik nyílt forráskódú gépi tanulási platform, amely egy eszközök, könyvtárak és erőforrások hálóját hozza létre, amely lehetővé teszi az adattudósoknak, hogy továbbfejlesszék a mesterséges intelligenciát, miközben teljesen funkcionalitás teret ad a fejlesztőknek a könnyű gépi tanulási programok építéséhez és telepítéséhez.
Ez a szoftver a magas szintű Keras API-t használja, amely ideális a TensorFlow-el való kezdők számára történő létrehozáshoz. A TensorFlow számos absztrakciós szintet és végrehajtási módot kínál, így nagyon testre szabható felületet nyújt bármilyen méretű gépi tanulási projekt számára, amelyen dolgozol.

TensorFlow Weboldal Link

Wipro HOLMES
A Wipro HOLMES egy olyan mesterséges intelligencia (AI) és automatizálással működő digitális átalakítási platform, amely az alapvető AI algoritmus-építők és az alkalmazott AI közötti hidat képezi. Ez a digitalizációt lehetővé tevő platform gondoskodik minden igényedről, a heterogén AI megoldások építésétől a publikáláson, a mérésen, a kormányzaton és a monetizáción keresztül. Előre elkészített AI/ML keretrendszereket (például Kognitív Szövegelemzés, Kognitív Képanalízis, Kognitív Keresés, Mimictron, Beszélgetési Motor) biztosít az ügyfeleknek, hogy saját intelligens megoldásokat építsenek.
Wipro HOLMES Weboldal Link

Youper
Youper AI alkalmazás
Ez a mesterséges intelligencia program kicsit más, mint a többi. A Youper egy érzelmi egészségsegítő AI-áramlatú alkalmazás!
Az alkalmazás a felhasználóval kis „beszélgetések” révén ismerkedik meg. Ezek a beszélgetések arra ösztönzik az alkalmazást, hogy személyre szabott vezetett meditációkat készítsen a felhasználó számára.

A Youper valójában mesterséges intelligenciát használ a funkciók és technikák személyre szabásához. A felhasználó követheti a hangulatát és napi fejlődését az alkalmazás révén, és ugyanakkor az AI jobban megérti őt, és előrejelzi, mire van szüksége a felhasználónak ahhoz, hogy elérje célját.

Ez az AI érzelmi egészségsegítő alkalmazás elérhető mind Androidon, mind iOS-en, és mindkét platformon magas értékeléseket kapott, amelyekkel bekerült a Medium 15 legjobb mentális egészségügyi alkalmazásának listájára.

Youper
Youper AI alkalmazás
Ez a mesterséges intelligencia program egy kicsit más, mint a többi. A Youper egy érzelmi egészségsegítő AI-áramlatú alkalmazás!
Az alkalmazás a felhasználóról kis „beszélgetések” révén tanul. Ezek a beszélgetések arra ösztönzik az alkalmazást, hogy személyre szabott vezetett meditációkat készítsen a felhasználó számára.

A Youper valójában mesterséges intelligenciát használ számos funkció és technika személyre szabásához. A felhasználó követheti hangulatát és napi haladását az alkalmazás révén, és ugyanakkor az AI jobban megérti őket, és előrejelzi, mire van szükség a felhasználónak ahhoz, hogy elérje a céljait.

Ez az AI érzelmi egészségsegítő alkalmazás elérhető mind Androidon, mind iOS-en, és mindkét platformon magas értékeléseket kapott, ami bekerüléshez vezetett a Medium 15 legjobb mentális egészségügyi alkalmazásai listájára.

Youper Weboldal Link

A Legjobb Mesterséges Intelligencia Eszközök számodra
Az mesterséges intelligencia képes átalakítani a munkaerőt, ahogyan azt ismerjük. Ez sokak számára ijesztő gondolat lehet, de az AI-val jártasak számára ismerjük hatékonyságát. A mesterséges intelligencia szoftverek képesek megfigyelni és átalakítani az adatokat pontos, előrejelző megoldásokká bármilyen területen, legyen az kiskereskedelem, vendéglátás, adatkutatás vagy egyéb!

Az unalmas üzleti feladatok automatizálása lehetővé teszi neked és csapatodnak, hogy több időt és agyi kapacitást szenteljetek a kreatív, magasabb minőségű munkának, és az unalmas részeket az AI-ra hagyjátok.

Ahogyan folytatod a munkát egy mesterséges intelligencia programmal, az tanul rólad, a munkádról és a céljaidról. Ez lehetővé teszi a szoftver számára, hogy frissítse önmagát, hogy jobban illeszkedjen az üzletedhez és munkafolyamataidhoz, ezzel megtakarítva neked időt és energiát a saját programjaid frissítésétől.

Azonban ne felejtsd el, hogy az AI szoftverek nem csak a szakemberek számára vannak. A mindennapi felhasználók is hasznot húzhatnak az AI-alapú platformokból attól függően, hogy mit szeretnének elérni vele. Legyen szó egy másik nyelv megtanulásáról vagy az érzelmi egészség javításáról, az AI alkalmazások hatékonyabbá tehetik ezt, mivel megismernek téged, mint egyént, és személyre szabják megközelítésüket a te szükségleteidhez.

Forrás:
https://www.softwaretestingmaterial.com/artificial-intelligence-software/?utm_content=cmp-true
Készítette: ByRajkumar